Juice PLUS+  parasta hedelmien ja vihannesten jälkeen

 

 

JuicePLUS+ Franchise Team Strawberry

Hyvinvointi tukena käytän JuicePLUS+ -tuotteita. Koen niiden lisäävän hyvinvointiani ja energisyyttäni merkittävästi. Jos haluat kokeilla voisiko niistä olla hyötyä myös sinulle, tervetuloa tutustumaan tuotteisiin JuicePLUS+ verkkokaupassani. Yhdistämällä tuotteet Freetox-ruokavalioon, monet asiakkaani ovat havainneet voivansa paremmin ja tästä innostuneena ovat lähteneet mukaan tiimiini JuicePLUS+ Franchise partenereiksi.

 

TUOTTEIDEN TILAAMINEN

Klikkaamalla linkkiä pääset JuicePLUS+ -verkkokauppaani. Tutustu JuicePLUS+ tuotteisiin. Sivun oikeassa ylänurkassa on nimen alla kohta “contact me”. Siitä klikkaamalla avautuu suomenkielinen yhteydenottolomake. Täytä lomake ja otan sinuun yhteyttä. 

Tilaus jatkuu 4kk jälkeen automaattisesti uudella 4kk setillä ELLEI tilausta ole lopetettu ennen uuden 4kk alkua. Tilauksen voi perua joko suoraan JuicePLUS+ asiakaspalveluun tai minuun ja hoidan peruutuksen puolestasi.

Hintaesimerkkejä:

Kapselit: 

Premium kapselit (Vihannes-, marja-, ja hedelmäkapselit)  kerralla 324€, osamaksulla 86€/kk

Vihannes- ja hedelmäkapselit kerralla 206€, osamaksulla 55€/kk

Marjakapselit yksinään kerralla 118€, osamaksulla 32€

 

JuicePLUS+ Franchise partener

Haluaisitko jakaa tietämystä puhtaasta ravinnosta ja lempeästä elämäntavasta? Haluatko lisäansioita terveysravitsemuksen parissa?

 

Tule mukaan tiimiini, ja tee töitä kanssani yhteisten tavoitteidemme eteen.

 

Katso viereisestä linkistä sopisiko tämä liiketoimintamalli sinulle. Sen avulla voit saavuttaa tasapainon työn ja vapaa-ajan välillä, ja lisätä kuukausitulojasi vaikka vain osa-aikaisesti toimien.

 

Ilman investointeja tai riskejä.

 

Tutustu ja ota yhteyttä!

 

 

Tässä hyvinvointiluentoni Gartanon Freetox -viikonlopun aikana: