Freetox-unelmani

 

Minun unelmani on maailma, joka sallii elämän ja sen ihmiset kaikissa muodoissaan ja olemuksissaan. Vaikka se olemus olisikin erilainen kuin minun tai sinun. Minä pyrin omalla esimerkilläni elämään elämäni puhtaasti omana itsenäni. Elämään ilman pelkoa siitä, etten miellytä kaikkia.

 

En anna persoonani eri muotojen rajata toisiaan pois. Voin olla äiti ja Playboy-malli. Voin olla vaimo ja voimakkaasti seksuaalinen nainen. Voin istua tuhat tuntia meditaatiossa ja elää silti maallista unelmaani. Voin olla puhtaasti minä, niin kuin sinä voit olla puhtaasti sinä. On olemassa miljoona lokeroa, joihin sinä luulet kuuluvasi, tai joihin muut ovat sinut valmiita laittamaan. Yhdenkään sisälle et ole tänne syntynyt. Pahimmat kalterit me rakennamme itse itsellemme.

 

Ihmisen pitäisi kuulla sydämensä ääni. Tehdä asioita ja valintoja, jotka tuottavat eniten iloa ja tyydytystä, sinulle itsellesi. Valintoja, jotka aamulla herätessäsi saavat sinut hymyilemään. Asioita, joista et ole valmis luopumaan. Minä olen heittänyt koko ristiriitaisen itseni peliin. Minun unelmani on olla luomassa vapaampaa ja suvaitsevaisempaa maailmaa. Tästä minä en ole valmis luopumaan. Kiitos, kun olet täällä.

 

Meissä itsessämme on valmiina kaikki. Ihmisen keho on luomus, joka hakee vertaistaan. Jos sille annetaan mahdollisuus, se palkitsee meidät. Se myös kertoo välittömästi, jos kaikki ei ole hyvin, tai jos sitä kohdellaan huonosti.

 

Body by Freetox 

 

Mitä sanoisit, jos kertoisin, että kehosi tarvitsee päivittäin fyysistä harjoittelua 5-10 minuuttia? Ja että puolet siitä ajasta on hyvä käyttää hengittämiseen?

 

Mitä sanoisit, jos kertoisin, että liian rankka liikunta on elimistöäsi kuluttavaa ja edistää kehosi rappeutumista sekä ikääntymistä?

 

Mitä sanoisit, jos kertoisin, että on olemassa yksinkertainen tapa milteinpä ikuiseen nuoruuteen ja terveyteen?

 

Minulla on käytössäni hengitystekniikka, jota parempaa vatsalihastreeniä ei ole. Itse olen muovannut tällä tekniikalla kehoni koko keskustan täysin uuteen kuntoon.

 

Silloin tällöin käyn muuta kehoani läpi tekemällä maksimiin vietyjä supistuksia. Ja lantionpohjalihaksia treenaan päivittäin, all the time, sen palkitsevampaa treeniä ei ole!

 

Mind by Freetox

 

Tämä kaikki on sinun päässäsi. Käsitys siitä, mikä sinä olet, tai miksi et voi tulla. Kaikki esteet, kaikki rajoitteet ovat sinussa itsessäsi. Sinun voimakkain aseesi tai vastustajasi on omassa päässäsi. Vain oma mielesi voi olla esteenä Täydellisen Sinun synnylle.

 

Tärkeimmät harjoitukset tehdään sinun mielessäsi. Sen treenaaminen on merkittävämpää kuin yksikään tekemäsi jalkakyykky.

Olen tullut tunnetuksi lähinnä Playboy-mallina. Minulla on myös laajaa tuntemusta ja pitkä kokemus ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista niin ravitsemuksen, kehonhuollon kuin mentaalitreenaamisenkin suhteen. Olen kouluttautunut jooga- ja Pilates-ohjaajaksi, sekä  Holistic Health Coach -valmentajaksi ja energiahoitajaksi.  Lempialueitani ovat ihmisen mielen asettamien rajoitteiden purkamisessa auttaminen, ja uusien asenteiden opettelun aikaansaamat elämänmuutokset.

 

Elämä alkaa kun pelko päättyy.