Mind by Freetox

 

ASKELEET ONNEEN

 

KIITOLLISUUS

 

Kiitollisuus on harjoitteluasenne. Sitä ei voi syntyä ilman tietoista harjaantumista ja asenteesi muuttamista. Kukaan ei voi olla kiitollinen puolestasi. Jokaisesta pienestä tai suuresta asiasta elämässäsi löytyy aihetta kiitollisuuteen. Joten opettele sanomaan kiitos. Sano kiitos ihmisille. Sano kiitos elämälle. Sano kiitos illalla, sano kiitos aamulla. Sano sydämessäsi kiitos kaikesta, mistä suinkin voit. Kirjoita ylös joka päivä kymmenen kohtaa, joista sinä olet kiitollinen.

 

USKO

 

Usko itseesi. Usko unelmiisi. Usko rakkauteen. Usko avaa sinut ja laajentaa mahdollisuuksiasi uusiin kokemuksiin. Ilman uskoa voit saavuttaa vain sen, minkä näet. Usko vie sinut mielen rajoitteiden ulkopuolelle.

 

RIKO, RAKASTA JA LUOVU

 

Riko rajoja. Riko sääntöjä. Riko uskomuksia. Riko pelkoja. Riko se kaikki, minkä pitäisi olla vain siksi, että niin muka pitäisi olla.

 

Rakasta jokaista valintaasi. Pelko on meille jokaiselle liian tuttua. Usko laajentaa mahdollisuuksiamme uusiin kokemuksiin, pelko sen sijaan sulkee meidät. Pelko pitää meidät pieninä ja sidottuina tuttuun, ja tuntemiimme kokemuksiin, kuinka epämukaviin tahansa.

 

Punnitse siis tarkoin kaikki, mitä elämäsi sisältää. Mikään ei kahlitse meitä niin paljon kuin pelko ja siihen perustuvat päätökset. Ja mikään ei vapauta sinua ja energiaasi niin paljon kuin niistä asioista luopuminen.

 

MEDITOI

 

Meditoi jokaisena päivänä, mielellään joka aamu ja joka ilta. Meditaatio on tie, jolla voit saavuttaa kiitollisuuden, uskon, rikkomisen, rakastamisen ja luopumisen. Se näyttää sinulle toden ja epätoden. Se vie sinut mielen rajojen tuolle puolen. Se on kosketus todelliseen sinuun, ilman ajatustesi luomia rajoitteita ja pelon vankilaa. Meditaatio auttaa sinua saavuttamaan unelmasi ja löytämään onnen sieltä, mistä sitä ei voi sinulta pois viedä, Sinusta Itsestäsi.

 

Happiness is an inside job.