Freetox.fi

Freetox-ruokavalio

 

Tämä on helppoa. Meillä on vain kaksi pääsääntöä. Pidä huoli proteiinien ja hiilihydraattien välisestä suhteesta. Ja älä happane!

 

Pidetään proteiini/hiilihydraatti -suhde ja PH-asia yksinkertaisina:

 

  • Kun syöt, varmista että proteiinia on hiilihydraatteihin eli sokereihin (valkoiset ruoat, kuten riisi, pasta, peruna, valkoinen leipä, kypsät vihannekset) verrattuna yhtä paljon. Jos taas valitset järkevästi raa’at kasvikset, kuten salaatteja, voit syödä niitä niin paljon kuin haluat. Älä liioittele, kuuntele kehoasi.

 

  • Happamuudella on suuri vaikutus ihmisen vanhenemisprosessiin. Sillä on iso merkitys myös ylipainon syntymisessä. Kaikki on hyvin yksinkertaista. Pysy emäksisenä.

 

Meidän totutulla länsimaisella sekaravinnollamme ihminen saavuttaa happamoitumisen maksimitason noin 35-vuotiaana. Kuulostaako tuo ikä tutulta? Silloin viimeistään näkyvä vanheneminen ja jenkkakahvat ilmestyvät, ja ne pienet tai isot vaivat alkavat. Keho varastoi liiallisia happoja rasvasoluihin. Siinä se.

 

Hapan ympäristö mahdollistaa myös esimerkiksi syöpäsolujen räjähdysmäisen kasvun. Lista happamuuden seurauksista on loputon. ÄLÄ HAPPANE.

 

Let’s keep it simple. Huolehdi, että ruokavaliossasi on mahdollisimman paljon raakoja kasviksia, mielellään vihreää. Ihannetilanne on silloin, jos 70% syömästäsi ravinnosta on vihreitä tai muita raakoja kasviksia. Se on aika paljon, mutta määrää saa lisättyä vihreillä smoothieilla tai mehuilla. Et voi uskoa kuinka suuren muutoksen näillä saat oloosi, energiatasoosi, unesi laatuun, painoosi, kauneuteesi, ihoosi… you name it!

 

Minä itse olen kasvissyöjä, joka pitää huolen riittävistä proteiinimääristä. Meditoin päivittäin kerran tai kaksi. Teen hengitysharjoituksia ja lihassupistuksia noin 5-10 minuuttia päivässä.

 

Rakastan itseäni hyväksyvästi. En koskaan mieti, mitä muut ihmiset ajattelevat tai tekevät, miten he elämänsä elävät. Uskon täysin mahdollisuuksiini luoda kaikki unelmani todeksi. Uskon, ettei ihmisen tarvitse vanhentua ennenaikaisesti, väsyä tai jäädä paikoilleen. Muistan kiittää. Pysäytän itseni usein, ja annan kiitollisuuden virrata. Kiitos siitä, että olet sivuillani. Kiitos, kun jaksoit lukea, kiitos jos tulet vielä uudestaan.