Hoitavaa energiaa

 

Yksisarvishoito on erittäin voimakas vähintään viidennen ulottuvuuden energiahoito, jossa hoitaja kanavoi Yksisarvisten parantavaa, voimakasta, rakkaudellista ja korkeavärähteistä energiaa hoidettavaan, hänen korkeimmaksi parhaakseen.

Olen viimeisen viiden vuoden aikana työskennellyt paljon erilaisilla energioilla itseni ja asiakkaiden kanssa. Enkelikanavointi alkaa olemaan ihmisille tuttua. Yksisarvishoitajakoulutus on ollut minulle valtava harppaus eteenpäin omalla henkisellä polullani. Se mikä vaikutti satumaailmalta, olikin voimallinen itsensä kehittämisen ja puhdistumisen työkalu. Siksi uskallan vakaasti seistä tämän hoitomuodon takana.

Yksisarviset pystyvät parantamaan, aivan kuten kaikki korkeavärähteiset valonolennot, mutta erona enkeleihin on se, että enkelit työskentelevät sydämen välityksellä, kun taas Yksisarviset työskentelevät sielutasolla.

Yksisarvishoito on erittäin voimakas energiahoito.

Yksisarviset rakastavat sitä, kun pyydämme heiltä parannusapua ja he tuovatkin iloisen, valoisan ja leikkisän energiansa parannustapahtumaan.

Yksisarvishoitaja toimii hoidon aikana Yksisarvisten parantavan energian kanavana. Yksisarviset ampuvat valosarvistaan puhdasta Yksisarvisenergiaa hoitajan Sydänchakraan. Se jakautuu Sydänchakrassa ja jatkaa matkaa alas kumpaakin käsivartta pitkin hoitajan kämmenchakroihin, sekä kämmenchakroista ja hoitajan koko kehosta hoidettavaan.

Hoidettavalle lähetetään aina täydellinen määrä erittäin korkeavärähteistä parantavaa energiaa, jonka Yksisarviset ovat madaltaneet niin, että värähtely toimii aina hoidettavalle turvallisella tasolla.

Hoidettavan ei tarvitse tehdä tai tietää itse mitään, rentoutua vain.

Hoito voidaan tehdä lähi-taikka kaukohoitona

Lisätietoja hoidon kulusta:

http://valkoisenliekinvoima.fi/page/yksisarvishoito

Hoitojen hinnat:

Lähihoito 100,-

Kaukohoito 80,-

Aikaa hoitoon kannattaa varata noin tunnin verran. Lähetän etukäteen Sinulle hoitoonvalmistaumisohjeet, sekä kirjallisen hoitopalautteen hoitosikulusta ja mahdollisesti kanavoituneista asioista.

Sydämellisesti tervetuloa Yksisarvisten maailmaan!
Yhteys:

susu@freetox.fi